kuvauspalvelut

Kuvaan pääasiassa muotokuvia ja dokumentoivaa kuvaa. Alla minulta yleisimmin ostettujen kuvauspalvelujen hinnat ja erittelyt. Mikäli kuvallinen ilmaisuni puhuttelee sinua, ota rohkeasti yhteyttä, kysy tarjousta tai lisätietoja osoitteesta yhteys@anurantonen.com.

Kuvaan myös yritysasiakkaille. Vahvuuteni on tunteita herättävässä, tarinoita kertovassa dokumentoivassa kuvassa, jota olen tehnyt etenkin tapahtumakuvauksen muodossa sekä taideproduktioita tallentamalla. Olen myös kiinnostunut valokuvan hyvinvointivaikutuksista ja sen käyttämisestä esimerkiksi oman identiteetin ja kehosuhteen tarkastelussa. Teen mielelläni yhteistyötä esimerkiksi sosiaalialan toimijoiden kanssa. 

Hinnat sisältävät alvin 24 % ja pätevät Kuopion alueella toteutettaviin kuvauksiin. Valmiit valokuvat toimitan sähköisesti täydessä resoluutiossa WeTransfer-palvelun kautta. Kuvien toimitusaika on max. 2 vkoa.

muotokuvaus miljöössä 299 €

Kuvaajana minulle on tärkeää luoda kuvattavaan yhteys, sekä turvallinen ja rento kuvausympäristö. Olen kiinnostunut inhimillisyydestä ja aitoudesta ja haluan sinun olevan kameran edessä oma itsesi (tai paras mahdollinen versio siitä). 

Olen erityisen kiinnostunut kuvaamaan sellaisessa paikassa, joka merkitsee sinulle jotain erityistä; paikka, johon tunnet yhteyden. Lapsikuvat otan mieluiten lapsen kotona tai muussa tutussa ja turvallisessa paikassa.

Muotokuvaukseen sisältyy:

 • suunnittelutapaaminen, jossa käydään läpi toiveesi ja suunnitellaan kuvaus yhdessä – voidaan toteuttaa myös etänä
 • tunnin kestoinen kuvaus sinulle sopivassa paikassa ja sinulle sopivaan aikaan 
 • 10 editoitua ja täysiresoluutioista kuvaa, jotka saat itse valita kokoamastani kuvagalleriasta
 • mahdollisuus lisäkuviin 22 euron kappalehinnalla.
Muotokuva-AnuRantonen-Kuopio23

hautajaiskuvaus – viimeinen muotokuva 288 €

Kuvaan huomaamattomasti, kunnioittaen ja 10 vuoden kokemuksella laadukkaat mustavalko- ja värikuvat läheisesi siunaustilaisuudesta.

Hautajaiskuvaukseen sisältyy:

 • siunaustilaisuuden kuvaus mahdolliseen haudalle saattoon asti, siten että kuvissa on esillä jokainen paikalla oleva läheinen
 • dokumentaarista kuvaa, ei ryhmäkuvia
 • kuvat digitaalisena täydessä resoluutiossa, editoituna värillisenä ja mustavalkoisena 
 • oikeudet kuvien yksityiseen käyttöön.
 

Mikäli haluat valokuvia myös muistotilaisuudesta, jokaisesta alkavasta lisätunnista veloitan 120 €.

Hautajaisvalokuvaus Kuopiossa

kuvauksella kehorauhaan 444 €

Kuvauksen tavoitteena on parantaa kehosuhdetta, löytää lempeämpi ja rakastavampi katse omaa kehoa kohtaan ja sitä kautta yhteys omaan kehollisuuteen. Voit olla kuvauksessa alasti tai vaatteet päällä. Kuvaamme sinun ehdoillasi. Kuvaus vain naiseksi identifioituville.

Prosessiin sisältyy:

 • 1,5 tuntia kestävä tapaaminen, jossa keskustellaan turvallisessa ympäristössä kehosuhteesta, aletaan tarkastella sitä uusin silmin ja suunnitellaan tuleva kuvaus
 • 1,5 tunnin kuvaus sovitussa paikassa, sovittuun aikaan
 • 10 editoitua ja täysiresoluutioista kuvaa, jotka saat itse valita kokoamastani kuvagalleriasta ja joista saat voimaa pitkään kuvauksen jälkeenkin
 • mahdollisuus lisäkuviin 22 euron kappalehinnalla
 • oikeudet kuvien yksityiseen käyttöön.
 
Tutustu taideprojektiini, jossa kuvasin naisten kehollisia epävarmuuksia: Wild within.
AnuRantonen-portfolio-wildwithin16